+46-46-13 31 05 info@tetragonia.se

TG Scooters

Elsparkcyklar – om oss

Det går inte att gå miste om att elsparkcyklar och el scootrar har tagit svenska marknaden med storm. Från att ursprungligen ha varit en icke elektrisk sparkcykel som barn sparkat runt med till att ha blivit elektrisk och gjort entré i vuxenvärlden. 

Vi på Tetragonia VVS AB såg ett ypperligt tillfälle i att kunna erbjuda vuxna människor ett roligt samt miljövänligt sätt att kunna ta sig från en plats till en annan. Därför valde vi att starta dotterbolaget TG-Scooters. Idag är TG-Scooters ett marknads- och försäljningsbolag med säte i Kävlinge. Vi marknadsför och säljer elscootrar och elsparkcyklar i olika format på samtliga skandinaviska marknader.

Affärsidé

Vår affärsidé grundar sig på att kunna erbjuda kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser. Det ska även tilläggas att vi har som mål att kontinuerligt ha ett uppdaterat sortiment som består av det senaste inom el scootrar och elsparkcyklar. Därför har vi i uppgift att ständigt förmedla marknadernas krav och önskemål till dessa utvecklingsbolag.

Elsparkcyklar ur ett miljöperspektiv 

Miljöpåverkan är något som ligger oss nära hjärtat på TG- Scooters. Vi vill kunna minska påverkan av miljön genom transportmedel som inte släpper ut en massa giftiga avgaser. Det är en av anledningarna till att vi har valt att just jobba med el scootrar och elsparkcyklar.

Att äga en el sparkcykel är också mer miljövänligt än att hyra en från en uthyrningstjänst. Problemet med scootrar som hyrs ut är att de håller alldeles för låg kvalitet vilket gör att deras livslängd inte varar särskilt länge. Elsparkcyklarna utsätts även för mycket slitage då det är en rad olika människor konstant använder dem. Sen ska det också tilläggas att vanliga bilar används av uthyrningsföretagen för att samla in alla elsparkcyklarna. Vilket i sin tur inte leder till någon minskad miljöpåverkan.

Med andra ord tjänar du ekonomiskt och miljömässigt på att äga en egen el sparkcykel. Så om du vill kunna ta dig fram på ett effektivt sätt som både ger minimal påverkan på miljön och inte gör hål i plånboken är våra elsparkcyklar och el scootrar perfekta valet för dig!