+46-46-13 31 05 info@tetragonia.se

TG Scooters

Fatscooter och andra modeller

Intresset för diverse smidiga elfordon växer explosionsartat. Det är ett smidigt fordon för personer som pendlar kortare sträckor i större städer där andra transportmedel inte riktigt räcker till.

I takt med att fascinationen har ökat för el scootrar, fatscooter och elsparkcyklar har marknaden försökt att hålla jämna steg genom att utveckla nya varianter för att täcka upp behovet. Som ett resultat av detta finns det en hel del olika modeller av el scootrar på marknaden. Till exempel klassisk el sparkcykel, el scooter med sadel och fatscooter med flera.

Det kan vara svårt för dig som konsument att veta skillnaderna mellan de olika scootrarna. Av den anledningen har vi på TG Scooters valt att beskriva varje typ nedanför så du kan lätt fatta rätt beslut.

Klassisk el sparkcykel

Den klassiska elsparkcykeln är den mest förekommande modellen på den nordiska marknaden. Denna typ är en kombination av sparkcykelns flexibilitet tillsammans med elfordons snabbhet. Elsparkcykeln du finner i vår shop är ihop fällbar vilket gör att du enkelt kan bära in den i ditt hem för att laddas. Flyttbarheten gör det också enklare för dig att skydda den från att bli stulen.

fatscooter skåne

Fatscooter

Fatscootern är en scooter som har blivit populär på senaste tiden. Det som utmärker denna modell är dess sadel, vikt och breda samt tjocka däck. Fordonets sadel tillför ultimat komfort vilket gör att denna typ av scooter är perfekt för dig som vill kunna färdas långa sträckor på ett bekvämt sätt.

Fatscooterns breda däck ger en behaglig körning där stenar och andra ojämnheter underlaget hade i annat fall känts. I vårt sortiment finner fatscootrar i flera olika utföranden och stilar. Hitta en el scooter du gillar här!

Glider/Cruiser/Runner

Modellerna med namnen glider, cruizer och runner utgör el scootrar som kan fungera som ett bra alternativ till bensindrivna fordon. Det som gör att denna modell är populär är dess höga styrhandtag, breda däck och ramkonfiguration. Utseendet förknippas oftast med det av en motorcykel eller motocross. Med maxhastighet upp till 45km/h kan dessa elfordon köras på innerstadens vägar.

Upplever du att det är svårt att välja rätt el sparkcykel, fatscooter eller el scootermodell? Då kan du slå oss på TG Scooters en signal. Vi vägleder dig gärna till en scooter som matchar dina behov och önskemål!